Mijn naam is Bob van Wieren en ik heb in 2012 Horecaheld opgericht met 1 doel: 

Horecabedrijven helpen aan het topteam dat ze verdienen.

In mijn eentje ben ik aan deze missie begonnen. Anno 2020 ben ik verantwoordelijk voor een onderneming met 45 flexibele Helden, een heuse Academy waar we horecamensen opleiden. Vanuit die rol als horecaman en ondernemer help ik horecateams- en ondernemers als coach om doelen te bereiken.

Nooit op basis van uurtje factuurtje, maar voor langere termijn. Aangenaam kennis te maken.

Ik werk vanuit het geloof dat succes begint bij een goed team. En de rest, die komt niet vanzelf, maar daar kun je wel een aantal slimme gewoontes voor inbouwen. Daar help ik je graag bij.

Bob van Wieren

Een goed team is de basis van elk succesvol horecabedrijf. Zoals elk gebouw een fundament heeft, moet jouw bedrijf ook op een solide ondergrond staan. 

Hoe is dat in jouw zaak? Heb jij een stevig betonnen fundament, of staat je gebouw op los zand?

Alleen met een topteam kun je voor top omzet gaan. Maar wat is top omzet? Is meer altijd beter? Soms heb je uit minder omzet meer rendement... Laten we kijken naar welke tactieken je mensen kunnen inzetten om de omzet te maximaliseren wanneer zij er invloed op hebben.

Alleen met een goede omzet kun je winst maken. Winst is een beloning voor effectief werken door het hele team. Hoe stuur jij op productiviteit? Hoe houd jij de inkoop op peil? Welke KPI's deel jij met welke medewerker?

© 2020 by Horecaheld