top of page

Werk jij ín je zaak of áán je zaak?

Horecamensen zijn harde werkers. Maar als je vooruit wilt met je bedrijf of als persoon is alleen hard werken alleen niet genoeg. Zij die vooruit willen moeten vooruit kijken, voorbij de waan van de dag, voorbij de stress van het moment. En dát is nou net het moeilijkste aan het ondernemerschap, zeker in de horeca. Want er zijn allerlei factoren die om je aandacht vragen en je afleiden. 

Hoe zorg je nou dat je een club goede mensen aan je bindt?

Hoe houd je focus voor wat je wilt bereiken?

Hoe zorg je dat je genoeg overhoudt om te investeren?

Deze vragen zijn nu, anno 2024, extra moeilijk te beantwoorden. Maar dat maakt ze niet minder belangrijk...

Image by Jay Wennington
1671730963045.jpeg

Mijn naam is Bob van Wieren, en ik heb in 2012 Horecaheld opgericht met 1 doel: 

Horecabedrijven helpen aan het topteam dat ze verdienen.

Ik geloof dat dat een succesvol horecabedrijf begint bij een goed team. Je team is het fundament waar de rest op gebouwd is. De rest, dat is de omzet en uiteindelijk het resultaat, de winst

Als je in al die drie onderdelen van je bedrijf een structuur weet in te bouwen, dan ga je als ondernemer niet ín je bedrijf werken, maar áán je bedrijf. Dat is waar ik ondernemers en teams mee help; structuur brengen in team, omzet en winst.

team omzet winst

Een goed team is de basis van elk succesvol horecabedrijf. Zoals elk gebouw een fundament heeft, moet jouw bedrijf ook op een solide ondergrond staan. 

Hoe is dat in jouw zaak? Heb jij een stevig betonnen fundament, of staat je gebouw op los zand?

Alleen met een topteam kun je voor top omzet gaan. Maar wat is top omzet? Is meer altijd beter? Soms heb je uit minder omzet meer rendement... Laten we kijken naar welke tactieken je mensen kunnen inzetten om de omzet te maximaliseren wanneer zij er invloed op hebben.

Alleen met een goede omzet kun je winst maken. Winst is een beloning voor effectief werken door het hele team. Hoe stuur jij op productiviteit? Hoe houd jij de inkoop op peil? Welke KPI's deel jij met welke medewerker?

Team, omzet, winst?
bottom of page