© 2019 by Horecaheld

Koffie

Workshop Barista Basics

Bedoeld voor: beginnende horecamedewerkers 

Tijdens deze workshop gaan we samen aan de slag met het maken van de echte espresso, de basis van alle koffiespecialiteiten in de horeca. Wat maakt espresso espresso? Wat is het verschil tussen latte macchiato en koffie verkeerd? Dit en andere vragen beantwoorden we graag in de workshop Barista voor beginners.

Kosten: € 45,- per persoon excl. btw

 

We geven het hele jaar door workshops, klik hier om je in te schrijven.

Masterclass Barista

Bedoeld voor: de gevorderde barista in de horeca die sneller betere koffie's wilt maken.

In deze Horecaheld Barista Masterclass gaan we kort langs de basis om je geheugen op te frissen; optimaal afstellen van de molen, reiniging en onderhoud van de machine, enz. Daarna beoordeelt en zet iedereen een espresso, cappuccino en latte macchiato. Verder ruimen we natuurlijk tijd in voor de vragen die je altijd al hebt willen stellen.

 

- De masterclass kent een maximum van 8 deelnemers, dus altijd volop aandacht!

- De Held van de dag wint een 100% handgemaakte Tamper. Met je eigen naam erop!

Na afloop ben je in staat om ook op topsnelheid topkwaliteit koffie af te leveren.

Kosten: € 65,- per persoon excl. btw

Wil je graag deze Masterclass geven aan je medewerkers? Laat het ons weten en klik hier.