© 2020 by Horecaheld

Bob van Wieren - oprichter en eigenaar van Horecaheld.

Als kleine jongen was ik al gefascineerd door de restaurants waar mijn ouders me mee naartoe namen. Al gauw wist ik: dat wil ik ook! 

Mensen een toptijd bezorgen, spelen met smaken en zelf ook een toptijd beleven. 

Deze obsessie voor horeca heb ik nog steeds en neem ik mee in alles wat ik doe. Na 20 jaar bloed, zweet en tranen op de werkvloer op allerlei niveau's en functies zie ik tegenwoordig het spel wat vaker vanaf de andere kant. Wat een genot om in een zaak te zitten waar alles klopt.

Gasten om me heen hebben volle glazen en zijn met elkaar bezig, de barman maakt lachend maar met zweet op het voorhoofd de een na de andere perfecte cappuccino en de koks zijn geconcentreerd bezig met hun creaties. Dán ben ik in mijn element...

WIE ZIJN WIJ?
Bas

Alleskunner

Horecaheld van het eerste uur. Bas is een echte alleskunner. Na zijn bachelor in Hotel Management is hij Baspitality gestart, heeft hij Stibon niveau 2 gehaald en kort geleden begonnen met de Bourgondische Bierkelder. Een bezige bij met gevoel voor gastheerschap die vooral bij biergerelateerde zaken tot zijn recht komt.

Bram 

TITLE

'New kid on the Block' Bram is parttime horecaheld en fulltime student psychologie. Doorgrondt behoeften en speelt daarop in. Ondanks zijn jonge leeftijd al zeer bedreven achter de bar en op het terras. 

Yorick

TITLE

 

Opgegroeid in de hotelwereld, en altijd horeca geademd. Duizendpoot met een vlotte babbel, altijd beleefd en een keiharde werker. Op zijn plek bij partijen, floreert in a la carte situaties. Pakt graag werk aan en loopt daardoor vaak voorop.

Frank

TITLE

Internationaal biersommelier Frank is een man met een missie. Druk doende met een eigen brouwerij in Dongen, maar Horecaheld mag hem af en toe bellen voor bierige business.

Bram

TITLE

 

Sinds maart 2016 bij het team, en gaat als een speer. Bram is druk aan het studeren voor biersommelier en doet regelmatig festivals en proeverijen. Met oprecht enthousiasme dat aanstekelijk werkt.

Luke

TITLE

Geoefend barista en ervaren bartender met gevoel voor humor.