top of page
Schermafbeelding 2020-02-11 om 11.45.23.

"Wist je dat een medewerker zijn eigen training al terug verdient door gemiddeld 11 glazen speciaalbier extra te verkopen?"

Leer je team beter verkopen! 

Het is lang niet meer alleen pils wat de klok slaat. De meest uiteenlopende soorten speciaalbier zijn tegenwoordig overal te verkrijgen. Maar hoe goed kennen jij en jouw team de wereld van bier? 

Tijd om daar wat aan te doen! Want bier smaakt nu eenmaal lekkerder bij een goed verhaal of een passend gerecht. We laten je zien dat je door de juiste verhalen te vertellen, je de lekkerste bieren makkelijk kan verkopen. 

Daar pluk jij de hop van ;-)

Voor professionals die van kwaliteit en gastvrijheid hun beroep hebben gemaakt geeft Bierheld trainingen op maat. Met bier. Over bier. En daar
pluk jij de hop van! Want door bier op de juiste manier te schenken, drinken en proeven gaat niet alleen de serveerkwaliteit en de smaakbeleving erop vooruit, maar beperk je ook het tapverlies en verbeter je de verkoop! 

“Een biertraining van Max zorgde voor 20% meer omzet op mijn speciaalbieren”

4 Trainingen voor horecateams

Of je nu 1 training boekt of voor alle 4 gaat, bij ons betaal je een vast bedrag per persoon. Minimaal aantal per training is 8 deelnemers;
De prijzen excl. BTW en reiskosten vanaf Breda:
1 Training € 55 p.p.
2 Trainingen € 105 p.p.
3 Trainingen € 155 p.p.
4 Trainingen € 195 p.p.
bottom of page